Leveransvillkor

Leveransvillkor för Wargry

 

1. Leveranstider
Vi strävar efter att behandla och skicka din beställning inom 2 arbetsdagar från det att betalningen har mottagits. Leveranstiden beror på PostNords rutiner och kan vanligtvis ta mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Observera att eventuella förseningar hos PostNord är utanför vår kontroll och kan påverka leveranstiden.
Alla våra paket packas och skickas ifrån Sverige.
 
2. Leveransmetod
Vi använder PostNord som vår huvudsakliga leveranspartner. Alla paket skickas med PostNords spårbara tjänster för att säkerställa en säker och tillförlitlig leverans. Du kommer att få en bekräftelse via e-post när ditt paket har skickats, tillsammans med en spårningslänk som låter dig följa din leverans.
3. Fraktavgifter
Fraktavgifterna beräknas baserat på vikt och vald leveransmetod. De exakta fraktavgifterna kommer att visas i kassan innan du slutför din beställning. Vi kan erbjuda fri frakt vid vissa kampanjer eller beställningar över en viss summa.
 
4. Leveransadress
Vi levererar till den adress som du har angett vid beställningen. Vänligen se till att du anger korrekt och fullständig leveransadress vid utcheckningen för att undvika eventuella leveransproblem eller förseningar. Vi ansvarar inte för eventuella felaktiga adresser som angivits av kunden.
 
5. Mottagande av paket
Det är ditt ansvar att se till att någon finns på plats för att ta emot paketet vid hemleverans. Om du inte är tillgänglig vid leveransen kan PostNord lämna en avisering om hur du kan hämta ut paketet från närmaste utlämningsställe. Om paketet inte hämtas inom den angivna tidsramen kan det returneras till oss och ytterligare kostnader kan tillkomma för omleverans.
 
6. Returer och återbetalningar
Vi strävar efter att tillhandahålla produkter av hög kvalitet och vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med produkterna, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter mottagandet för att arrangera en retur och eventuell återbetalning. Vänligen notera att returfrakten kan vara kundens ansvar om det inte är på grund av fel eller skador på produkterna.
 
7. Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit produkterna från Wargry. Om du önskar ångra ditt köp ber vi dig att kontakta oss inom ångerfristen för att meddela oss om ditt beslut och arrangera retur av produkterna.
För att utöva din ångerrätt måste produkterna vara i oanvänt skick och i originalförpackning. Du är ansvarig för returfrakten och för att se till att produkterna returneras till oss på ett säkert sätt. Vi rekommenderar att du använder en spårbar frakttjänst för returen, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade eller skadade paket.
När vi har mottagit och granskat de returnerade produkterna kommer vi att återbetala det belopp som du har betalat för produkterna, exklusive eventuella fraktavgifter, inom 14 dagar från det att vi mottog ditt meddelande om ånger. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde vid köpet, om inte annat har överenskommits.
Observera att vissa produkter kan vara undantagna från ångerrätten på grund av sin karaktär, såsom produkter som har anpassats eller tillverkats enligt dina specifika önskemål. Vidare kan hygienartiklar eller förseglade produkter som har brutits sigill inte returneras av hälsoskyddsskäl.
 
8. Kundsupport
Vi värdesätter våra kunders nöjdhet och vi finns här för att hjälpa dig. Om du har några frågor, farhågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundsupport.